info@detailingdynamics.nl | 085-4 006 006 | WhatsApp ons!

CABRIODAK REINIGEN EN COATEN

KUNNEN JULLIE MIJN CABRIO DAK REINIGEN?

Ja, bij Detailing Dynamics bieden we een gespecialiseerde cabriodakreinigingsservice om je dak grondig schoon te maken en te beschermen. Onze methode omvat een volledige inspectie, dieptereiniging en de toepassing van een hoogwaardige textielbeschermer om je cabriodak tegen toekomstige vervuiling en slijtage te beschermen.

We beginnen met het zorgvuldig verwijderen van vuil, schimmel en andere verontreinigingen, zonder het materiaal te beschadigen. Daarna brengen we Gtechniq Smart Fabric aan, een textielbeschermer die waterafstotende en vuilafstotende eigenschappen toevoegt aan het dak, terwijl het materiaal blijft ademen. Zo blijft je cabriodak er langer schoon uitzien en beter beschermd tegen de elementen.

Laat je cabriodak reinigen door onze experts voor een fris en duurzaam resultaat, zodat je onbezorgd kunt genieten van de openlucht.

WELKE STAPPEN ZIJN ER NODIG VOOR HET REINIGEN?

Bij het schoonmaken van een cabriodak komen veel uitdagingen kijken, omdat het materiaal gevoelig is voor vuil, schimmel en verkleuring. Daarom bieden we een gespecialiseerde cabriodakreinigingsservice aan om het dak optimaal te herstellen en te beschermen.

Onze stapsgewijze aanpak is als volgt:

  1. Grondige Inspectie: We starten met een inspectie van het cabriodak om te bepalen welke reinigings- en beschermingsmethoden het beste passen, zodat elk probleem effectief en op maat kan worden aangepakt.

  2. Dieptereiniging: We verwijderen hardnekkig vuil, schimmel en vlekken met behulp van gespecialiseerde producten en technieken, zonder het materiaal te beschadigen.

  3. Spoelen en Drogen: Het dak wordt daarna grondig afgespoeld met water om alle resterende reinigingsmiddelen en vuil te verwijderen. We laten het vervolgens volledig drogen voordat we verder gaan.

  4. Bescherming met Gtechniq Smart Fabric: We brengen daarna Gtechniq Smart Fabric aan, een hoogwaardige textielbeschermer die een onzichtbare, waterafstotende laag vormt op het cabriodak. Deze laag zorgt ervoor dat water en vuil worden afgestoten en niet in het materiaal trekken, terwijl de ademende eigenschappen behouden blijven.

Deze methode zorgt ervoor dat het cabriodak er weer als nieuw uitziet en beschermt blijft tegen toekomstige vervuiling en slijtage. Zo kun je onbezorgd genieten van elke rit.

HOE LANG DUURT HET CABRIO DAK REINIGEN?

De tijd die nodig is om een cabriodak grondig te reinigen, hangt af van de grootte en de staat van het dak. Over het algemeen duurt een volledige reiniging, inclusief dieptereiniging, spoelen, drogen en het aanbrengen van een beschermlaag, tussen de 2 en 4 uur. Als het dak veel vuil of hardnekkige vlekken heeft, kan het iets langer duren. Een grondige inspectie vooraf helpt om een betere schatting te geven van de benodigde tijd.

WAT KOST EEN CABRIO DAK REINIGEN?

De kosten voor het reinigen van een cabriodak kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van de vervuiling en de grootte van het dak. Een indicatie voor een dieptereiniging zonder coating ligt tussen de €150 en €200. Als je besluit om een beschermende coating toe te voegen voor langdurige bescherming tegen water en vuil, komt er €100,- bij. Een grondige inspectie vooraf helpt om een nauwkeurige prijsopgave te geven op basis van de staat van jouw cabriodak. Daarvoor kan je altijd bij ons langs rijden.

WELKE BESCHERM COATING GEBRUIKEN JULLIE?

Voor de bescherming van cabriodaken maken we gebruik van Gtechniq Smart Fabric. Deze coating biedt een langdurige, waterafstotende laag die het dak beschermt tegen vocht, vuil en andere verontreinigingen. Smart Fabric houdt de stof ademend, terwijl het voorkomt dat water en vuil zich vastzetten, waardoor het dak er langer schoon en als nieuw uitziet. De coating zorgt zo voor een optimale bescherming en is ideaal voor het onderhoud van cabriodaken.

HOE VAAK MOET IK MIJN CABRIO DAK REINIGEN?

Hoe vaak je een cabriodak moet reinigen, hangt af van het gebruik en de blootstelling aan externe elementen zoals vuil, boomhars, vogelpoep en weersomstandigheden. Over het algemeen is het aan te raden om het dak minstens één keer per jaar grondig te reinigen en een beschermende coating aan te brengen om het materiaal optimaal te beschermen. Als je auto vaak buiten staat of regelmatig wordt gebruikt, kan vaker schoonmaken, zoals om de paar maanden, nuttig zijn.

Regelmatige reiniging en het periodiek aanbrengen van een coating zorgen ervoor dat het materiaal van je cabriodak in goede conditie blijft en de levensduur ervan verlengd wordt.

KUNNEN JULLIE OOK MIJN BOOT KAP REINIGEN?

Bij Detailing Dynamics beperken we ons niet alleen tot auto’s. Wist je dat onze gespecialiseerde stoffen dakbehandeling ook uitermate geschikt is voor de kap van je boot? Net als cabrio-daken zijn bootkappen voortdurend blootgesteld aan de elementen, waardoor ze vatbaar zijn voor vervuiling en veroudering.

Ons ervaren team past dezelfde zorgvuldige reiniging en beschermende behandeling toe op je bootkap. Met onze Gtechniq Smart Fabric behandeling is je bootkap optimaal beschermd tegen water, olie, schimmels en bacteriën, terwijl de stof zijn ademende eigenschappen behoudt. Het maakt niet uit hoe vaak je het water trotseert, je bootkap blijft eruitzien alsof hij net de showroom heeft verlaten.

Net als bij cabrio-daken raden we aan deze dienst minstens één keer per jaar te herhalen, om ervoor te zorgen dat je bootkap altijd de beste bescherming heeft. Laat Detailing Dynamics zorgen voor de duurzaamheid en uitstraling van je bootkap.

nl_NLDutch